Историкът и политически анализатор Емил Соколов изрази мнението си за актуалните

...
Историкът и политически анализатор Емил Соколов изрази мнението си за актуалните
Коментари Харесай

Политически анализатор: ИТН са прокси на Доган и Пеевски, заченати са с руски пари


Историкът и политически анализатор Емил Соколов изрази мнението си за настоящите събития посредством статус във " Facebook ". 

Ето и коментара му: 

Три са аргументите Слави да желае да изкара Има Такъв Народ от обединението

1. Македония - Кирил Петков отхвърли да обслужи ползите на Русия и Държавна сигурност. Вместо да работи за отдалечаване на двете страни, това държавно управление търси метод Македония да влезе в Европейски Съюз. Само като част от Европейски Съюз България и Македония могат да имат общо бъдеще. Подкрепата за Украйна също е нещо, което Държавна сигурност не може да елементарни на Петков.

2. Лукойл и съветските енергийни ползи - Има Такъв Народ мълчат,но не понасят прекъсването на съветския газ. Има Такъв Народ са прокси на Доган и Пеевски. Те са заченат с съветски пари. Много от тези пари идват тъкмо от продажбата на съветски газ ня доста високи цени в България. Руският газ е пъпната шнур на корупцията в България.

3. Европейската прокуратура - държавното управление предложения Европейската прокуратура в България, с цел да противодейства на Гешев. Вече има почнали следствия против някогашни политици, свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ако Има Такъв Народ не се опита да събори държавното управление, може да има наказани политици за корупция. Статуквото не желае да разреши това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР